Selecteer een pagina

Auto huren Alicante zonder creditcard

Ontdek stressvrije autohuur zonder creditcard in Alicante bij CarSoleil. Geniet van flexibele betalingsopties en transparante tarieven. Reserveer nog vandaag uw huurauto in Alicante en begin uw reis zonder gedoe!

Hoe auto huren in Alicante zonder creditcard?

Zo reserveer je eenvoudig een huurauto in Alicante zonder creditcard online: vul je bestemming in Alicante in en kies in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).
Hiermee heb je direct toegang tot huuropties en kun je je gewenste auto gemakkelijk reserveren.

Direct een all-inclusive auto huren in Alicante

All-in autohuurformule

Terugbetaling eigen risico bij schade

24/7 Nederlandstalige support

Alle verzekeringen inbegrepen

Gratis annuleren

Autohuur Alicante zonder creditcard

Je hebt geen creditcard nodig om de waarborg te voldoen bij het lokale autoverhuurbedrijf in Alicante.

Autohuur zonder creditcard in Alicante

Welkom bij CarSoleil autohuur, de veilige en betaalbare keuze voor jouw vakantieauto in Alicante. Profiteer van het gemak van online autohuur en haal snel jouw huurauto op bij onze balie in Alicante. Of je nu een auto wilt huren voor slechts een dag of voor de gehele vakantie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bovendien bieden we een “Geen waarborgpakket” aan, waardoor de hoofdbestuurder geen creditcard hoeft te hebben om de huurauto mee te krijgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons te huren met een creditcard, als dat jouw voorkeur heeft! Huur nu uw huurauto in Alicante

Geniet van zorgeloos all-inclusief autohuur zonder creditcard!

Bij ons kun je zonder creditcard een auto huren in Alicante en toch genieten van een all-inclusive ervaring. Dat betekent volledige verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico. Geen verrassingen, geen gedoe ter plaatse. Wij bieden 24/7 persoonlijke ondersteuning in het Nederlands, zodat je dag en nacht contact met ons kunt opnemen en alles gemakkelijk kunt regelen. Bovendien, voor noodgevallen, staat er altijd Nederlandstalige hulp voor je klaar via +31 23 5699 690. Bespaar geld door je huurauto vooraf te reserveren en ga met gemoedsrust de weg op in Alicante

Auto huren zonder creditcard

Het huren van een auto in Alicante zonder creditcard is aantrekkelijk vanwege de verminderde hoeveelheid persoonlijke gegevens die je bij het lokale autoverhuurbedrijf hoeft achter te laten. Op deze manier ben je vrij van de vereisten van een creditcard en pincode, en hoef je je creditcard niet onnodig te belasten voor de borgsom/waarborg.

Waarom heb je geen creditcard nodig?

Meestal moet je bij het afhalen van je huurauto een borgsom betalen, waarmee je het eigen risico in geval van diefstal of schade dekt. Deze borgsom wordt doorgaans met een creditcard betaald. Met onze Geen Waarborg service hoef je echter geen borg te betalen, noch met een creditcard, noch in contanten.

De Geen Waarborg service is meestal beschikbaar tot 5 dagen voor de aanvang van de huurperiode.

Gratis Flexservice

Dankzij onze exclusieve Flexservice kun je jouw reservering kosteloos annuleren tot slechts 1 uur voor de geplande huurstart.

Momenteel bieden we de Flexservice kosteloos aan bij elke reservering in Alicante tot en met 31 oktober 2023. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog je reservering, zodat je tot het laatste moment flexibel kunt blijven.

Uiteraard kun je ook bij ons huren met een creditcard!

Autohuur vragen

Kan ik met IDEAL mijn huurauto betalen?

Ja, je kunt je reservering met iDEAL betalen. Dit is hoe het werkt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met de factuur. Hierin vind je een overzicht van je reservering. Vanuit deze e-mail kun je doorklikken naar iDEAL om je betaling te voltooien.

Wat zijn de prijzen voor het huren van een auto?

De tarieven voor autoverhuur variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de huurperiode (seizoen), de duur van de huur, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto’s op de locatie, en uiteraard de categorie van de huurauto. Bovendien kunnen optionele verzekeringen de totale kosten beïnvloeden.

Hoe een auto huren zonder creditcard?

Je kunt eenvoudig online een huurauto boeken zonder creditcard door de volgende stappen te volgen: geef je bestemming op en selecteer in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Hiermee krijg je onmiddellijk de beschikbare huuropties op je bestemming te zien, en kun je de gewenste huurauto reserveren.

Autohuur zonder creditcard

Naast bovenstaande selectie werkt CarSoleil met vele andere autoverhuurbedrijven.

Auto huren Alicante zonder creditcard, met verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico

Bij CarSoleil kun je op een veilige en voordelige manier een auto huren voor je vakantie in Alicante. Profiteer van het gemak van online autoverhuur en haal snel je huurauto op bij de balie. Of je nu een auto wilt huren voor een enkele dag of voor je hele vakantie, bij ons hoef je nooit meer te wachten op de terugbetaling van de waarborg op je creditcard. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je bij aankomst in Alicante op het verhuurkantoor je pincode niet meer weet. Wij zorgen voor een moeiteloze ervaring.

Belangrijke autohuur vragen en informatie

Vakantie autohuur

 • Geen vereiste van een creditcard
 • Geen gedoe met je pincode
 • Geen wachttijd voor terugboeking van waarborgsom
 • Auto staat klaar bij aankomst

All-inclusive autohuur

 • Restitutie van het eigen risico
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Geen reserveringskosten
 • Rond-de-klok 24/7 Nederlandstalige hulplijn

Premium autohuur

 • Flexservice
 • Premiumpakket
 • Snelservice
 • Standaard 14 dagen “vrijblijvende reservering”

Autohuur verzekering

 • Optimaal verzekerd
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Extra WA dekking

Hoe kun je een auto huren in Alicante zonder het gebruik van een creditcard?

Online een huurauto in Alicante zonder creditcard reserveren is eenvoudig: voer je bestemming in en selecteer in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Op deze manier krijg je direct een overzicht van beschikbare huurmogelijkheden op jouw bestemming in Alicante en kun je de gewenste huurauto reserveren.

Wat zijn de kosten voor het huren van een auto in Alicante?

De kosten voor autohuur in Alicante variëren op basis van verschillende factoren, zoals het seizoen van verhuur, de duur van de huurperiode, de vraag naar huurauto’s op de locatie in Alicante en natuurlijk de categorie van de huurauto. Bovendien kunnen optionele verzekeringen de totale prijs beïnvloeden.

Bij ons huur je all-in, en zie je de prijs inclusief alle verzekeringen. De beschikbaarheid van huurauto’s is ook deels afhankelijk van jou. Hoe eerder je reserveert, hoe meer huurauto’s er nog beschikbaar zullen zijn.

Is het mogelijk om mijn huurauto met iDEAL te betalen?

Ja, je kunt je reservering met iDEAL betalen. Het proces verloopt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met de factuur. Hierin vind je een samenvatting van je reservering. Vanuit deze e-mail kun je doorklikken naar iDEAL om je betaling te voltooien.

Wat is de leeftijdseis voor het huren van een auto?

Je kunt een auto huren zodra je de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt. De minimumleeftijd kan echter variëren afhankelijk van de locatie, de verhuurder en de huurcategorie.

Voer je bestemming in en raadpleeg in de volgende stap de ‘i’ om de huurvoorwaarden te bekijken. Daar vind je informatie over de vereiste leeftijd en beschikbare huuropties.

Wat moet je paraat hebben om een auto te huren in Alicante?

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, vluchtnummer (indien van toepassing en bekend), iDEAL-gegevens en je e-mailadres.

Bij ons kun je een auto huren zonder het gebruik van een creditcard. Als je van deze mogelijkheid gebruikmaakt, is een creditcard dus niet vereist. Als je dat niet doet, houd er dan rekening mee dat op veel bestemmingen een creditcard verplicht is voor het voldoen van de waarborgsom. In dat geval is het ook belangrijk om je pincode te kennen!

Is autohuur middels CarSoleil betrouwbaar?

Er bestaan tal van autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Bij ons houden we een overzicht bij van diverse internationale autoverhuurbedrijven en bemiddelaars die zowel voertuigen van internationale als lokale verhuurders aanbieden. We voorzien ook beoordelingen en vermelden het aantal reviews waarop deze beoordelingen gebaseerd zijn.

Bij ons profiteer je van een all-inclusive huuroptie, waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen en er geen eigen risico is. Bovendien kun je onbeperkt kilometers rijden, en je hebt ter plaatse geen creditcard nodig om de borg te betalen.

Wat is de online check-in service?

Met onze Online Check-in-optie bieden wij je de kans om je vooraf te registreren. Wij versturen je gegevens veilig versleuteld naar de lokale wagenverhuurder, zodat deze je ingevulde huurovereenkomst gereed heeft liggen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het huurcontract controleren, je handtekening plaatsen en de autosleutels in ontvangst nemen. Zo kun je direct aan je avontuur met de gehuurde auto beginnen!

Wat is er nodig om een auto te huren in Alicante?

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: je naam, adres, geboortedatum, eventueel vluchtnummer (indien bekend), iDeal-gegevens en je e-mailadres.

Bij ons kun je een auto huren zonder dat je in het bezit moet zijn van een creditcard. Als je van deze optie gebruikmaakt, is een creditcard dus niet vereist. Indien je hier niet voor kiest, houd er dan rekening mee dat op veel bestemmingen een creditcard verplicht is om de borg te voldoen. In dat geval is het ook belangrijk dat je de pincode van je creditcard kent!

Autohuur zonder gebruik van een creditcard: alles is van tevoren geregeld!

Dankzij onze Online Check-in service kun je het huurcontract al thuis voorbereiden. Bij aankomst op de locatie in Alicante hoef je alleen nog je handtekening te zetten. Het beste is dat je, omdat je zonder creditcard huurt, geen waarborg met je creditcard hoeft te betalen!

Deze service minimaliseert het persoonlijke contact met een medewerker op het verhuurkantoor in Alicante nog meer. Vooral in deze tijd is dat zeer prettig!

Bekijk onze bestemmingen voor autoverhuur in Alicante zonder creditcard en huur je auto met gemak!

Populaire autohuur landen

Op tal van locaties is het reeds mogelijk om een auto te huren zonder creditcard, en het netwerk van autoverhuurlocaties zonder creditcard blijft zich gestaag uitbreiden.

Autohuur Spanje zonder creditcard

Spanje

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Spanje een auto huren zonder creditcard, o.a. in Barcelona, Malaga, Alicante en meer.

Boek nu in Spanje

Autohuur Italië zonder creditcard

Italië

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Italië een auto huren zonder creditcard, o.a. in Rome, Venetië, Pisa en meer.

Boek nu in Italië

Autohuur Griekenland zonder creditcard

Griekenland

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Griekenland een auto huren zonder creditcard, o.a. in Athene, Kreta, Corfu en meer.

Boek nu in Griekenland

24/7

Nederlandstalige support

100%
Verzekerd / All-inclusief

12+

Vakantielanden
4.6/5
Beoordeling door klanten

Locatie informatie voor Alicante

Inleiding

Alicante, gelegen aan de prachtige Costa Blanca in Spanje, is een van de meest betoverende steden aan de Middellandse Zee. Met zijn zonovergoten stranden, rijke geschiedenis en bruisende cultuur, biedt Alicante een unieke mix van oude charme en moderne voorzieningen. In dit artikel zullen we een uitgebreide gids bieden voor iedereen die meer wil weten over deze adembenemende stad, inclusief bezienswaardigheden, activiteiten, culinaire hoogstandjes en praktische informatie.

Geschiedenis van Alicante

Alicante heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Iberische en Romeinse tijd. De stad, oorspronkelijk bekend als “Lucentum”, was een belangrijke handelsplaats in het oude Spanje. Tijdens de Moorse overheersing in de 8e tot de 13e eeuw, bloeide Alicante op als een strategische havenstad. De invloed van de Moren is nog steeds zichtbaar in de architectuur en cultuur van de stad.

Castillo de Santa Bárbara

Een van de meest iconische bezienswaardigheden in Alicante is het Castillo de Santa Bárbara. Dit imposante kasteel, gelegen op de top van de berg Benacantil, biedt een panoramisch uitzicht over de stad en de Middellandse Zee. Het kasteel dateert uit de 9e eeuw en is een perfect voorbeeld van de militaire architectuur uit die tijd. Bezoekers kunnen door de verschillende niveaus van het kasteel wandelen en genieten van het adembenemende uitzicht.

Stranden en Natuurlijke Schoonheid

Playa del Postiguet

Alicante staat bekend om zijn prachtige stranden en Playa del Postiguet is daar een van de beste voorbeelden van. Dit strand, gelegen aan de voet van het Castillo de Santa Bárbara, biedt fijn goudkleurig zand en kristalhelder water. Het is een ideale plek om te zonnebaden, zwemmen of gewoon te ontspannen met een goed boek.

La Explanada de España

Een ander opmerkelijk kenmerk van Alicante is de prachtige boulevard, La Explanada de España. Deze met palmbomen omzoomde promenade is geplaveid met meer dan 6,5 miljoen marmeren tegels in een golvend patroon, wat een visueel spektakel biedt. Langs de boulevard vindt u tal van cafés, restaurants en winkels, wat het een populaire plek maakt voor zowel toeristen als locals.

Culturele Hoogtepunten

Museo Arqueológico Provincial de Alicante (MARQ)

Het MARQ is een van de meest vooraanstaande archeologische musea in Spanje en biedt een fascinerend inzicht in de geschiedenis van Alicante en de omliggende regio. Het museum heeft uitgebreide collecties die teruggaan tot de prehistorie, de Romeinse tijd en de middeleeuwen. Interactieve displays en multimediapresentaties maken het een boeiende ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Teatro Principal de Alicante

Voor liefhebbers van podiumkunsten is het Teatro Principal de Alicante een must-visit. Dit historische theater, geopend in 1847, biedt een gevarieerd programma van opera, theater, muziek en dans. Het neoklassieke gebouw zelf is een architectonisch juweeltje en draagt bij aan de culturele sfeer van de stad.

Culinaire Verwennerij

Lokale Specialiteiten

Alicante staat bekend om zijn heerlijke mediterrane keuken. Een van de meest beroemde gerechten uit de regio is Paella Alicanteña, een variant van de klassieke paella, bereid met lokale ingrediënten zoals zeevruchten, konijn en saffraan. Daarnaast zijn Arroz a Banda en Caldero andere populaire rijstgerechten die de rijke culinaire traditie van de stad weerspiegelen.

Tapas en Pintxos

Voor degenen die willen genieten van een verscheidenheid aan smaken, bieden de talrijke tapasbars in Alicante een geweldige optie. Tapas zijn kleine gerechten die perfect zijn om te delen, en de keuze is eindeloos, van Gambas al Ajillo (garnalen in knoflookolie) tot Patatas Bravas (pittige aardappelen). Pintxos, een Baskische variant van tapas, zijn ook populair en bieden een creatieve en visueel aantrekkelijke culinaire ervaring.

Praktische Informatie

Vervoer

Alicante is goed bereikbaar via verschillende vervoersmiddelen. De stad heeft een internationale luchthaven, Alicante-Elche Airport, die verbindingen biedt met tal van Europese bestemmingen. Het stadscentrum is gemakkelijk te bereiken met de bus, tram of taxi. Binnen de stad zijn de meeste bezienswaardigheden op loopafstand, en voor langere afstanden biedt het openbaar vervoer een efficiënte optie.

Accommodatie

Van luxe hotels tot gezellige bed & breakfasts, Alicante biedt een breed scala aan accommodatiemogelijkheden. Voor een unieke ervaring kunt u kiezen voor een verblijf in een van de charmante boutique hotels in het historische centrum, of genieten van het comfort van een all-inclusive resort aan het strand.

Beste Reistijd

Hoewel Alicante het hele jaar door een aangenaam klimaat heeft, zijn de lente en de herfst de beste tijden om de stad te bezoeken. Tijdens deze seizoenen zijn de temperaturen mild en zijn de toeristische attracties minder druk bezocht. De zomermaanden zijn ideaal voor strandliefhebbers, maar kunnen erg druk en heet zijn.

Conclusie

Alicante is een veelzijdige stad die voor elk wat wils biedt. Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur, gastronomie of gewoon wilt genieten van de zon en de zee, Alicante heeft het allemaal. Met zijn gastvrije sfeer en adembenemende landschappen is het geen wonder dat deze stad een favoriete bestemming is voor reizigers van over de hele wereld.