Selecteer een pagina

Auto huren Malta zonder creditcard

Ontdek de mogelijkheden van autohuur zonder creditcard in Malta bij CarSoleil. Geniet van flexibele betalingsopties en transparante tarieven. Reserveer nog vandaag uw huurauto zonder creditcard in Malta en begin uw reis zonder gedoe!

Auto huren in Malta zonder creditcard?

Reserveer eenvoudig een huurauto in Malta zonder creditcard: vul de bestemming in Malta in en kies in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).
Hierdoor heb je direct toegang tot huuropties en kun je je gewenste auto gemakkelijk reserveren.

Huur een all-inclusive auto in Malta

All-in autohuurformule

Terugbetaling eigen risico bij schade

24/7 Nederlandstalige support

Alle verzekeringen inbegrepen

Gratis annuleren

Autohuur Malta zonder creditcard

Een creditcard is niet nodig om de waarborg te voldoen bij het lokale autoverhuurbedrijf in Malta.

Autohuur zonder creditcard in Malta

Welkom bij CarSoleil autohuur, de veilige en betaalbare keuze voor jouw vakantieauto in Malta. Profiteer van het gemak van online autohuur en haal snel jouw huurauto op bij onze balie in Malta. Of je nu een auto wilt huren voor slechts een dag of voor de gehele vakantie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bovendien bieden we een “Geen waarborgpakket” aan, waardoor de hoofdbestuurder geen creditcard hoeft te hebben om de huurauto mee te krijgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons te huren met een creditcard, als dat jouw voorkeur heeft! Huur nu uw huurauto in Malta

Geniet van zorgeloos all-inclusief autohuur zonder creditcard!

Bij ons kun je zonder creditcard een auto huren in Malta en toch genieten van een all-inclusive ervaring. Dat betekent volledige verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico. Geen verrassingen, geen gedoe ter plaatse. Wij bieden 24/7 persoonlijke ondersteuning in het Nederlands, zodat je dag en nacht contact met ons kunt opnemen en alles gemakkelijk kunt regelen. Bovendien, voor noodgevallen, staat er altijd Nederlandstalige hulp voor je klaar via +31 23 5699 690. Bespaar geld door je huurauto vooraf te reserveren en ga met gemoedsrust de weg op in Malta

Auto huren zonder creditcard

Het huren van een auto in Malta zonder creditcard is aantrekkelijk vanwege de verminderde hoeveelheid persoonlijke gegevens die je bij het lokale autoverhuurbedrijf hoeft achter te laten. Op deze manier ben je vrij van de vereisten van een creditcard en pincode, en hoef je je creditcard niet onnodig te belasten voor de borgsom/waarborg.

Waarom heb je geen creditcard nodig?

Meestal moet je bij het afhalen van je huurauto een borgsom betalen, waarmee je het eigen risico in geval van diefstal of schade dekt. Deze borgsom wordt doorgaans met een creditcard betaald. Met onze Geen Waarborg service hoef je echter geen borg te betalen, noch met een creditcard, noch in contanten.

De Geen Waarborg service is meestal beschikbaar tot 5 dagen voor de aanvang van de huurperiode.

Gratis Flexservice

Dankzij onze exclusieve Flexservice kun je jouw reservering kosteloos annuleren tot slechts 1 uur voor de geplande huurstart.

Momenteel bieden we de Flexservice kosteloos aan bij elke reservering in Malta tot en met 31 oktober 2023. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog je reservering, zodat je tot het laatste moment flexibel kunt blijven.

Uiteraard kun je ook bij ons huren met een creditcard!

Autohuur vragen

Kan ik met IDEAL mijn huurauto betalen?

Ja, je kunt je reservering met iDEAL betalen. Dit is hoe het werkt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met de factuur. Hierin vind je een overzicht van je reservering. Vanuit deze e-mail kun je doorklikken naar iDEAL om je betaling te voltooien.

Wat zijn de prijzen voor het huren van een auto?

De tarieven voor autoverhuur variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de huurperiode (seizoen), de duur van de huur, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto’s op de locatie, en uiteraard de categorie van de huurauto. Bovendien kunnen optionele verzekeringen de totale kosten beïnvloeden.

Hoe een auto huren zonder creditcard?

Je kunt eenvoudig online een huurauto boeken zonder creditcard door de volgende stappen te volgen: geef je bestemming op en selecteer in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Hiermee krijg je onmiddellijk de beschikbare huuropties op je bestemming te zien, en kun je de gewenste huurauto reserveren.

Autohuur zonder creditcard

Naast bovenstaande selectie werkt CarSoleil met vele andere autoverhuurbedrijven.

Auto huren Malta zonder creditcard, met verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico

Bij CarSoleil kun je op een veilige en voordelige manier een auto huren voor je vakantie in Malta. Profiteer van het gemak van online autoverhuur en haal snel je huurauto op bij de balie. Of je nu een auto wilt huren voor een enkele dag of voor je hele vakantie, bij ons hoef je nooit meer te wachten op de terugbetaling van de waarborg op je creditcard. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je bij aankomst in Malta op het verhuurkantoor je pincode niet meer weet. Wij zorgen voor een moeiteloze ervaring.

Belangrijke autohuur vragen en informatie

Vakantie autohuur

 • Geen vereiste van een creditcard
 • Geen gedoe met je pincode
 • Geen wachttijd voor terugboeking van waarborgsom
 • Auto staat klaar bij aankomst

All-inclusive autohuur

 • Restitutie van het eigen risico
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Geen reserveringskosten
 • Rond-de-klok 24/7 Nederlandstalige hulplijn

Premium autohuur

 • Flexservice
 • Premiumpakket
 • Snelservice
 • Standaard 14 dagen “vrijblijvende reservering”

Autohuur verzekering

 • Optimaal verzekerd
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Extra WA dekking

Hoe kun je een auto huren in Malta zonder het gebruik van een creditcard?

Online een huurauto in Malta zonder creditcard reserveren is eenvoudig: voer je bestemming in en selecteer in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Op deze manier krijg je direct een overzicht van beschikbare huurmogelijkheden op jouw bestemming in Malta en kun je de gewenste huurauto reserveren.

Wat zijn de kosten voor het huren van een auto in Malta?

De kosten voor autohuur in Malta variëren op basis van verschillende factoren, zoals het seizoen van verhuur, de duur van de huurperiode, de vraag naar huurauto’s op de locatie in Malta en natuurlijk de categorie van de huurauto. Bovendien kunnen optionele verzekeringen de totale prijs beïnvloeden.

Bij ons huur je all-in, en zie je de prijs inclusief alle verzekeringen. De beschikbaarheid van huurauto’s is ook deels afhankelijk van jou. Hoe eerder je reserveert, hoe meer huurauto’s er nog beschikbaar zullen zijn.

Is het mogelijk om mijn huurauto met iDEAL te betalen?

Ja, je kunt je reservering met iDEAL betalen. Het proces verloopt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met de factuur. Hierin vind je een samenvatting van je reservering. Vanuit deze e-mail kun je doorklikken naar iDEAL om je betaling te voltooien.

Wat is de leeftijdseis voor het huren van een auto?

Je kunt een auto huren zodra je de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt. De minimumleeftijd kan echter variëren afhankelijk van de locatie, de verhuurder en de huurcategorie.

Voer je bestemming in en raadpleeg in de volgende stap de ‘i’ om de huurvoorwaarden te bekijken. Daar vind je informatie over de vereiste leeftijd en beschikbare huuropties.

Wat moet je paraat hebben om een auto te huren in Malta?

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, vluchtnummer (indien van toepassing en bekend), iDEAL-gegevens en je e-mailadres.

Bij ons kun je een auto huren zonder het gebruik van een creditcard. Als je van deze mogelijkheid gebruikmaakt, is een creditcard dus niet vereist. Als je dat niet doet, houd er dan rekening mee dat op veel bestemmingen een creditcard verplicht is voor het voldoen van de waarborgsom. In dat geval is het ook belangrijk om je pincode te kennen!

Is autohuur middels CarSoleil betrouwbaar?

Er bestaan tal van autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Bij ons houden we een overzicht bij van diverse internationale autoverhuurbedrijven en bemiddelaars die zowel voertuigen van internationale als lokale verhuurders aanbieden. We voorzien ook beoordelingen en vermelden het aantal reviews waarop deze beoordelingen gebaseerd zijn.

Bij ons profiteer je van een all-inclusive huuroptie, waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen en er geen eigen risico is. Bovendien kun je onbeperkt kilometers rijden, en je hebt ter plaatse geen creditcard nodig om de borg te betalen.

Wat is de online check-in service?

Met onze Online Check-in-optie bieden wij je de kans om je vooraf te registreren. Wij versturen je gegevens veilig versleuteld naar de lokale wagenverhuurder, zodat deze je ingevulde huurovereenkomst gereed heeft liggen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het huurcontract controleren, je handtekening plaatsen en de autosleutels in ontvangst nemen. Zo kun je direct aan je avontuur met de gehuurde auto beginnen!

Wat is er nodig om een auto te huren in Malta?

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: je naam, adres, geboortedatum, eventueel vluchtnummer (indien bekend), iDeal-gegevens en je e-mailadres.

Bij ons kun je een auto huren zonder dat je in het bezit moet zijn van een creditcard. Als je van deze optie gebruikmaakt, is een creditcard dus niet vereist. Indien je hier niet voor kiest, houd er dan rekening mee dat op veel bestemmingen een creditcard verplicht is om de borg te voldoen. In dat geval is het ook belangrijk dat je de pincode van je creditcard kent!

Autohuur zonder gebruik van een creditcard: alles is van tevoren geregeld!

Dankzij onze Online Check-in service kun je het huurcontract al thuis voorbereiden. Bij aankomst op de locatie in Malta hoef je alleen nog je handtekening te zetten. Het beste is dat je, omdat je zonder creditcard huurt, geen waarborg met je creditcard hoeft te betalen!

Deze service minimaliseert het persoonlijke contact met een medewerker op het verhuurkantoor in Malta nog meer. Vooral in deze tijd is dat zeer prettig!

Bekijk onze bestemmingen voor autoverhuur in Malta zonder creditcard en huur je auto met gemak!

Populaire autohuur landen

Op tal van locaties is het reeds mogelijk om een auto te huren zonder creditcard, en het netwerk van autoverhuurlocaties zonder creditcard blijft zich gestaag uitbreiden.

Autohuur Spanje zonder creditcard

Spanje

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Spanje een auto huren zonder creditcard, o.a. in Barcelona, Malaga, Alicante en meer.

Boek nu in Spanje

Autohuur Italië zonder creditcard

Italië

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Italië een auto huren zonder creditcard, o.a. in Rome, Venetië, Pisa en meer.

Boek nu in Italië

Autohuur Griekenland zonder creditcard

Griekenland

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Griekenland een auto huren zonder creditcard, o.a. in Athene, Kreta, Corfu en meer.

Boek nu in Griekenland

24/7

Nederlandstalige support

100%
Verzekerd / All-inclusief

12+

Vakantielanden
4.6/5
Beoordeling door klanten

Locatie informatie voor Malta

Malta, een prachtige eilandnatie in de Middellandse Zee, is een ware schat voor reizigers. Met zijn rijke geschiedenis, adembenemende landschappen en levendige cultuur, biedt Malta een unieke ervaring voor elke bezoeker. In dit artikel bieden wij uitgebreide en gedetailleerde informatie over de verschillende locaties in Malta, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen.

Geschiedenis van Malta

Malta heeft een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. De megalithische tempels, die ouder zijn dan de piramides van Egypte, getuigen van een vroege beschaving op het eiland. Tijdens de middeleeuwen werd Malta een belangrijke strategische locatie, wat leidde tot de invloed van verschillende culturen, waaronder de Feniciërs, Romeinen, Arabieren, en de Ridders van Sint Jan.

Valletta: De Hoofdstad van Malta

Architectonische Pracht

Valletta, de hoofdstad van Malta, staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur. De stad is ontworpen door de Orde van Sint Jan en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bezoekers kunnen genieten van een wandeling door de smalle straatjes en de barokke gebouwen bewonderen.

Belangrijke Bezienswaardigheden

In Valletta vindt u enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Malta. De Sint-Janscokathedraal is een absolute must-see, met haar weelderige interieur en het beroemde schilderij van Caravaggio. Andere hoogtepunten zijn het Grootmeesterspaleis, de Barrakka-tuinen en het Nationaal Museum van Archeologie.

Mdina: De Stille Stad

Middeleeuwse Charme

Mdina, ook wel bekend als de “Stille Stad,” biedt een betoverende middeleeuwse sfeer. Deze oude hoofdstad van Malta ligt op een heuvel en biedt een prachtig uitzicht over het eiland. De smalle, geplaveide straatjes en de eeuwenoude gebouwen zorgen voor een unieke ervaring.

Culturele Schatten

De kathedraal van Sint-Paulus en het bijbehorende museum zijn de belangrijkste bezienswaardigheden van Mdina. Daarnaast zijn er tal van charmante cafés en restaurants waar u kunt genieten van de lokale keuken.

De Drie Steden: Vittoriosa, Senglea en Cospicua

Historische Betekenis

De Drie Steden – Vittoriosa, Senglea en Cospicua – spelen een cruciale rol in de geschiedenis van Malta. Deze steden waren het toneel van de Grote Beleg van 1565, waarin de Ridders van Sint Jan de Ottomaanse invasie afsloegen.

Bezienswaardigheden

Vittoriosa, ook bekend als Birgu, is de meest populaire van de Drie Steden. Hier kunt u het Inquisitiepaleis en het Maritiem Museum bezoeken. Senglea biedt een prachtig uitzicht op de Grand Harbour, terwijl Cospicua bekend staat om zijn versterkte dokken.

Gozo en Comino: De Eilandjes van Malta

Natuurlijke Schoonheid

Gozo en Comino zijn de twee belangrijkste eilanden die deel uitmaken van de Maltese archipel. Gozo staat bekend om zijn rustige platteland en historische locaties, zoals de Ggantija-tempels. Comino, aan de andere kant, is beroemd om zijn kristalheldere wateren en de Blue Lagoon.

Activiteiten en Avonturen

Op Gozo kunnen bezoekers genieten van activiteiten zoals wandelen, fietsen en duiken. Comino is een paradijs voor snorkelaars en zonaanbidders. Beide eilanden bieden een ontsnapping aan de drukte van het hoofdeiland Malta.

Marsaxlokk: Het Vissersdorp

Traditionele Markt

Marsaxlokk is een pittoresk vissersdorp dat bekend staat om zijn levendige vismarkt op zondag. Hier kunt u verse zeevruchten kopen en genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants langs de kust.

Kleurrijke Luzzus

De traditionele vissersboten, bekend als luzzus, zijn een iconisch symbool van Marsaxlokk. Deze kleurrijke boten met hun kenmerkende oogmotieven bieden een prachtig beeld en een unieke fotomogelijkheid.

Malta’s Stranden en Kustlijnen

Populaire Stranden

Malta heeft enkele van de mooiste stranden in de Middellandse Zee. Golden Bay en Mellieha Bay zijn populaire keuzes voor gezinnen, dankzij hun zachte zandstranden en rustige wateren. Voor avontuurlijke reizigers zijn er afgelegen baaien zoals Ghajn Tuffieha en Paradise Bay.

Watersportactiviteiten

De kristalheldere wateren rond Malta zijn perfect voor diverse watersporten. Duiken is een van de meest populaire activiteiten, met verschillende duiklocaties, waaronder wrakken en grotten. Andere activiteiten zijn kajakken, windsurfen en jetskiën.

Malta’s Nachtleven en Entertainment

Uitgaansgebieden

Voor degenen die van een bruisend nachtleven houden, biedt Malta tal van opties. St. Julian’s en Paceville zijn de hotspots voor clubs, bars en casino’s. Hier kunt u genieten van een avond vol dansen, muziek en entertainment.

Culturele Evenementen

Malta organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen. Het Malta International Arts Festival en het Isle of MTV concert zijn enkele van de hoogtepunten. Deze evenementen trekken bezoekers van over de hele wereld en bieden een unieke kans om de Maltese cultuur te ervaren.

Praktische Informatie voor Reizigers

Accommodatie

Malta biedt een breed scala aan accommodaties, van luxe hotels tot budgetvriendelijke hostels. Het is raadzaam om uw verblijf van tevoren te boeken, vooral tijdens het hoogseizoen.

Transport

Het openbaar vervoer in Malta is goed geregeld, met bussen die regelmatig tussen de belangrijkste locaties rijden. Voor meer flexibiliteit kunt u ook een auto huren of gebruik maken van taxi’s en ride-sharing diensten.

Beste Reistijd

De beste tijd om Malta te bezoeken is tijdens de lente en de herfst, wanneer het weer aangenaam is en de drukte minder. De zomermaanden zijn het populairst, maar kunnen ook erg heet en druk zijn.

Malta biedt een onvergetelijke ervaring voor elke reiziger. Van de historische schatten van Valletta en Mdina tot de natuurlijke schoonheid van Gozo en Comino, er is voor ieder wat wils. Plan uw reis zorgvuldig om het meeste uit uw verblijf te halen en ontdek de vele wonderen die Malta te bieden heeft.