Selecteer een pagina

Auto huren Montpellier airport zonder creditcard

Ontdek stressvrije autohuur zonder creditcard te Montpellier airport bij CarSoleil. Geniet van flexibele betalingsopties en transparante tarieven. Reserveer nog vandaag uw huurauto op het vliegveld van Montpellier en begin uw reis zonder gedoe!

Hoe auto huren te Montpellier airport zonder creditcard?

Zo reserveer je eenvoudig een huurauto op het vliegveld van Montpellier zonder creditcard online: vul je bestemming in en kies in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).
Hiermee heb je direct toegang tot huuropties en kun je je gewenste auto gemakkelijk reserveren.

Direct een all-inclusive auto huren te Montpellier airport

All-in autohuurformule

Terugbetaling eigen risico bij schade

24/7 Nederlandstalige support

Alle verzekeringen inbegrepen

Gratis annuleren

Autohuur Montpellier airport zonder creditcard

Je hebt geen creditcard nodig om de waarborg te voldoen bij het lokale autoverhuurbedrijf te Montpellier airport.

Autohuur zonder creditcard te Montpellier airport

Welkom bij CarSoleil autohuur, de veilige en betaalbare keuze voor jouw vakantieauto in Montpellier airport. Profiteer van het gemak van online autohuur en haal snel jouw huurauto op bij onze balie in Montpellier airport. Of je nu een auto wilt huren voor slechts een dag of voor de gehele vakantie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bovendien bieden we een “Geen waarborgpakket” aan, waardoor de hoofdbestuurder geen creditcard hoeft te hebben om de huurauto mee te krijgen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons te huren met een creditcard, als dat jouw voorkeur heeft! Huur nu uw huurauto in op het vliegveld van Montpellier

Geniet van zorgeloos all-inclusief autohuur zonder creditcard!

Bij ons kun je zonder creditcard een auto huren in Montpellier airport en toch genieten van een all-inclusive ervaring. Dat betekent volledige verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico. Geen verrassingen, geen gedoe ter plaatse. Wij bieden 24/7 persoonlijke ondersteuning in het Nederlands, zodat je dag en nacht contact met ons kunt opnemen en alles gemakkelijk kunt regelen. Bovendien, voor noodgevallen, staat er altijd Nederlandstalige hulp voor je klaar via +31 23 5699 690. Bespaar geld door je huurauto vooraf te reserveren en ga met gemoedsrust de weg op in Montpellier airport

Auto huren zonder creditcard

Het huren van een auto in Montpellier airport zonder creditcard is aantrekkelijk vanwege de verminderde hoeveelheid persoonlijke gegevens die je bij het lokale autoverhuurbedrijf hoeft achter te laten. Op deze manier ben je vrij van de vereisten van een creditcard en pincode, en hoef je je creditcard niet onnodig te belasten voor de borgsom/waarborg.

Waarom heb je geen creditcard nodig?

Meestal moet je bij het afhalen van je huurauto een borgsom betalen, waarmee je het eigen risico in geval van diefstal of schade dekt. Deze borgsom wordt doorgaans met een creditcard betaald. Met onze Geen Waarborg service hoef je echter geen borg te betalen, noch met een creditcard, noch in contanten.

De Geen Waarborg service is meestal beschikbaar tot 5 dagen voor de aanvang van de huurperiode.

Gratis Flexservice

Dankzij onze exclusieve Flexservice kun je jouw reservering kosteloos annuleren tot slechts 1 uur voor de geplande huurstart.

Momenteel bieden we de Flexservice kosteloos aan bij elke reservering in Montpellier airport tot en met 31 oktober 2023. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog je reservering, zodat je tot het laatste moment flexibel kunt blijven.

Uiteraard kun je ook bij ons huren met een creditcard!

Autohuur vragen

Kan ik met IDEAL mijn huurauto betalen?

Ja, je kunt je reservering met iDEAL betalen. Dit is hoe het werkt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met de factuur. Hierin vind je een overzicht van je reservering. Vanuit deze e-mail kun je doorklikken naar iDEAL om je betaling te voltooien.

Wat zijn de prijzen voor het huren van een auto?

De tarieven voor autoverhuur variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de huurperiode (seizoen), de duur van de huur, de vraag naar en beschikbaarheid van huurauto’s op de locatie, en uiteraard de categorie van de huurauto. Bovendien kunnen optionele verzekeringen de totale kosten beïnvloeden.

Hoe een auto huren zonder creditcard?

Je kunt eenvoudig online een huurauto boeken zonder creditcard door de volgende stappen te volgen: geef je bestemming op en selecteer in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Hiermee krijg je onmiddellijk de beschikbare huuropties op je bestemming te zien, en kun je de gewenste huurauto reserveren.

Autohuur zonder creditcard

Naast bovenstaande selectie werkt CarSoleil met vele andere autoverhuurbedrijven.

Auto huren Montpellier airport zonder creditcard, met verzekering, onbeperkte kilometers en geen eigen risico

Bij CarSoleil kun je op een veilige en voordelige manier een auto huren voor je vakantie in Montpellier airport. Profiteer van het gemak van online autoverhuur en haal snel je huurauto op bij de balie. Of je nu een auto wilt huren voor een enkele dag of voor je hele vakantie, bij ons hoef je nooit meer te wachten op de terugbetaling van de waarborg op je creditcard. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je bij aankomst in Montpellier airport op het verhuurkantoor je pincode niet meer weet. Wij zorgen voor een moeiteloze ervaring.

Belangrijke autohuur vragen en informatie

Vakantie autohuur

 • Geen vereiste van een creditcard
 • Geen gedoe met je pincode
 • Geen wachttijd voor terugboeking van waarborgsom
 • Auto staat klaar bij aankomst

All-inclusive autohuur

 • Restitutie van het eigen risico
 • Onbeperkt aantal kilometers
 • Geen reserveringskosten
 • Rond-de-klok 24/7 Nederlandstalige hulplijn

Premium autohuur

 • Flexservice
 • Premiumpakket
 • Snelservice
 • Standaard 14 dagen “vrijblijvende reservering”

Autohuur verzekering

 • Optimaal verzekerd
 • Terugbetaling eigen risico
 • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
 • Diefstalverzekering (TP)
 • Schadeverzekering (CDW)
 • Extra WA dekking

Hoe kun je een auto huren in Montpellier airport zonder het gebruik van een creditcard?

Online een huurauto in Montpellier airport zonder creditcard reserveren is eenvoudig: voer je bestemming in en selecteer in stap 2 van het reserveringsproces de optie ‘Geen Waarborg’ (filter).

Op deze manier krijg je direct een overzicht van beschikbare huurmogelijkheden op jouw bestemming in Montpellier airport en kun je de gewenste huurauto reserveren.

Wat zijn de kosten voor het huren van een auto in Montpellier airport?

De kosten voor autohuur in Montpellier airport variëren op basis van verschillende factoren, zoals het seizoen van verhuur, de duur van de huurperiode, de vraag naar huurauto’s op de locatie in Montpellier airport en natuurlijk de categorie van de huurauto. Bovendien kunnen optionele verzekeringen de totale prijs beïnvloeden.

Bij ons huur je all-in, en zie je de prijs inclusief alle verzekeringen. De beschikbaarheid van huurauto’s is ook deels afhankelijk van jou. Hoe eerder je reserveert, hoe meer huurauto’s er nog beschikbaar zullen zijn.

Is het mogelijk om mijn huurauto met iDEAL te betalen?

Ja, je kunt je reservering met iDEAL betalen. Het proces verloopt als volgt: nadat je de reservering hebt gemaakt, ontvang je een e-mail met de factuur. Hierin vind je een samenvatting van je reservering. Vanuit deze e-mail kun je doorklikken naar iDEAL om je betaling te voltooien.

Wat is de leeftijdseis voor het huren van een auto?

Je kunt een auto huren zodra je de leeftijd van 21 jaar hebt bereikt. De minimumleeftijd kan echter variëren afhankelijk van de locatie, de verhuurder en de huurcategorie.

Voer je bestemming in en raadpleeg in de volgende stap de ‘i’ om de huurvoorwaarden te bekijken. Daar vind je informatie over de vereiste leeftijd en beschikbare huuropties.

Wat moet je paraat hebben om een auto te huren in Montpellier airport?

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, vluchtnummer (indien van toepassing en bekend), iDEAL-gegevens en je e-mailadres.

Bij ons kun je een auto huren zonder het gebruik van een creditcard. Als je van deze mogelijkheid gebruikmaakt, is een creditcard dus niet vereist. Als je dat niet doet, houd er dan rekening mee dat op veel bestemmingen een creditcard verplicht is voor het voldoen van de waarborgsom. In dat geval is het ook belangrijk om je pincode te kennen!

Is autohuur middels CarSoleil betrouwbaar?

Er bestaan tal van autoverhuurbedrijven die huurauto’s aanbieden. Bij ons houden we een overzicht bij van diverse internationale autoverhuurbedrijven en bemiddelaars die zowel voertuigen van internationale als lokale verhuurders aanbieden. We voorzien ook beoordelingen en vermelden het aantal reviews waarop deze beoordelingen gebaseerd zijn.

Bij ons profiteer je van een all-inclusive huuroptie, waarbij alle verzekeringen zijn inbegrepen en er geen eigen risico is. Bovendien kun je onbeperkt kilometers rijden, en je hebt ter plaatse geen creditcard nodig om de borg te betalen.

Wat is de online check-in service?

Met onze Online Check-in-optie bieden wij je de kans om je vooraf te registreren. Wij versturen je gegevens veilig versleuteld naar de lokale wagenverhuurder, zodat deze je ingevulde huurovereenkomst gereed heeft liggen. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het huurcontract controleren, je handtekening plaatsen en de autosleutels in ontvangst nemen. Zo kun je direct aan je avontuur met de gehuurde auto beginnen!

Wat is er nodig om een auto te huren in Montpellier airport?

Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: je naam, adres, geboortedatum, eventueel vluchtnummer (indien bekend), iDeal-gegevens en je e-mailadres.

Bij ons kun je een auto huren zonder dat je in het bezit moet zijn van een creditcard. Als je van deze optie gebruikmaakt, is een creditcard dus niet vereist. Indien je hier niet voor kiest, houd er dan rekening mee dat op veel bestemmingen een creditcard verplicht is om de borg te voldoen. In dat geval is het ook belangrijk dat je de pincode van je creditcard kent!

Autohuur zonder gebruik van een creditcard: alles is van tevoren geregeld!

Dankzij onze Online Check-in service kun je het huurcontract al thuis voorbereiden. Bij aankomst op de locatie in Montpellier airport hoef je alleen nog je handtekening te zetten. Het beste is dat je, omdat je zonder creditcard huurt, geen waarborg met je creditcard hoeft te betalen!

Deze service minimaliseert het persoonlijke contact met een medewerker op het verhuurkantoor in Montpellier airport nog meer. Vooral in deze tijd is dat zeer prettig!

Bekijk onze bestemmingen voor autoverhuur in Montpellier airport zonder creditcard en huur je auto met gemak!

Populaire autohuur landen

Op tal van locaties is het reeds mogelijk om een auto te huren zonder creditcard, en het netwerk van autoverhuurlocaties zonder creditcard blijft zich gestaag uitbreiden.

Autohuur Spanje zonder creditcard

Spanje

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Spanje een auto huren zonder creditcard, o.a. in Barcelona, Malaga, Alicante en meer.

Boek nu in Spanje

Autohuur Italië zonder creditcard

Italië

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Italië een auto huren zonder creditcard, o.a. in Rome, Venetië, Pisa en meer.

Boek nu in Italië

Autohuur Griekenland zonder creditcard

Griekenland

Op meerderen locaties, stad of vliegveld, kunt u in Griekenland een auto huren zonder creditcard, o.a. in Athene, Kreta, Corfu en meer.

Boek nu in Griekenland

24/7

Nederlandstalige support

100%
Verzekerd / All-inclusief

12+

Vakantielanden
4.6/5
Beoordeling door klanten

Locatie informatie Montpellier vliegveld

Montpellier-Méditerranée Airport, gelegen in de prachtige regio Occitanië in Zuid-Frankrijk, is een belangrijke toegangspoort voor reizigers die deze charmante stad en haar omgeving willen verkennen. Het vliegveld, ook wel bekend als Aéroport de Montpellier-Méditerranée (MPL), biedt tal van faciliteiten en diensten die het reizen gemakkelijk en comfortabel maken. In dit artikel bieden wij uitgebreide en gedetailleerde informatie over het vliegveld van Montpellier, zodat u goed voorbereid op reis kunt gaan.

Algemene Informatie over Montpellier Vliegveld

Ligging en Bereikbaarheid

Montpellier-Méditerranée Airport ligt ongeveer 7 kilometer ten zuidoosten van het stadscentrum van Montpellier. De gunstige ligging maakt het vliegveld gemakkelijk bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Of u nu met de auto, bus of taxi reist, de toegang tot het vliegveld is eenvoudig en efficiënt geregeld.

Adres en Contactgegevens

 • Adres: Aéroport de Montpellier-Méditerranée, CS 10001 Mauguio, 34137, France
 • Telefoonnummer: +33 4 67 20 85 00
 • Website: Montpellier Airport

Faciliteiten en Diensten op Montpellier Vliegveld

Terminalfaciliteiten

Montpellier-Méditerranée Airport beschikt over een moderne terminal met diverse faciliteiten om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van de belangrijkste voorzieningen zijn:

 • Winkels en Restaurants: Het vliegveld biedt een scala aan winkels en eetgelegenheden, variërend van duty-free shops tot lokale specialiteitenrestaurants.
 • Wi-Fi en Communicatie: Gratis Wi-Fi is beschikbaar in de gehele terminal, zodat u verbonden kunt blijven tijdens uw reis.
 • Lounges: Voor wie op zoek is naar extra comfort, zijn er verschillende lounges beschikbaar waar u kunt ontspannen en genieten van extra services.

Passagiersdiensten

 • Bagageafhandeling: Er zijn verschillende bagageafhandelingsdiensten beschikbaar, waaronder bagagekluizen en hulp bij verloren bagage.
 • Reisinformatie: Informatiebalies zijn strategisch geplaatst in de terminal om reizigers te helpen met vragen en reisadvies.
 • Gezondheids- en Veiligheidsmaatregelen: Het vliegveld heeft uitgebreide maatregelen getroffen om de gezondheid en veiligheid van passagiers te waarborgen, vooral in het licht van de COVID-19-pandemie.

Vervoersopties van en naar Montpellier Vliegveld

Openbaar Vervoer

Montpellier-Méditerranée Airport is goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor reizen van en naar de stad eenvoudig is.

 • Bussen: Er rijden regelmatig bussen tussen het vliegveld en het stadscentrum van Montpellier. Lijn 120 brengt u in ongeveer 15 minuten naar het stadscentrum.
 • Trams: Hoewel er geen directe tramverbinding is naar het vliegveld, kunt u gemakkelijk overstappen op een tram in het stadscentrum die u naar verschillende delen van de stad brengt.

Taxi’s en Ridesharing

Taxi’s zijn 24/7 beschikbaar buiten de aankomsthal. Daarnaast kunt u gebruik maken van ridesharing diensten zoals Uber voor een snelle en comfortabele rit naar uw bestemming.

Autoverhuur

Op Montpellier-Méditerranée Airport zijn verschillende autoverhuurbedrijven vertegenwoordigd, waaronder Hertz, Avis, en Europcar. Het huren van een auto biedt u de flexibiliteit om de regio in uw eigen tempo te verkennen.

Parkeren op Montpellier Vliegveld

Parkeermogelijkheden

Het vliegveld biedt diverse parkeeropties, variërend van kort parkeren tot lang parkeren. De parkeerterreinen zijn goed beveiligd en liggen op loopafstand van de terminal.

 • Kort Parkeren: Ideaal voor ophalen en wegbrengen, met parkeerplaatsen dichtbij de terminal.
 • Lang Parkeren: Voor langere verblijven biedt het vliegveld voordelige tarieven en voldoende parkeerplaatsen.

Tariefinformatie

De parkeertarieven variëren afhankelijk van de duur van uw verblijf en de gekozen parkeeroptie. Het is raadzaam om van tevoren een parkeerplaats te reserveren om zeker te zijn van een plek en mogelijk te profiteren van kortingstarieven.

Luchtvaartmaatschappijen en Bestemmingen

Binnenlandse en Internationale Vluchten

Montpellier-Méditerranée Airport bedient een breed scala aan binnenlandse en internationale bestemmingen. Enkele van de luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld opereren, zijn Air France, Ryanair, en EasyJet.

 • Binnenlandse Bestemmingen: Inclusief Parijs, Lyon, en Nantes.
 • Internationale Bestemmingen: Enkele populaire internationale routes zijn naar Londen, Amsterdam, en Barcelona.

Chartervluchten en Seizoensgebonden Bestemmingen

Naast reguliere lijnvluchten biedt het vliegveld ook chartervluchten naar diverse vakantiebestemmingen. Tijdens de zomermaanden zijn er extra vluchten naar populaire zonnige bestemmingen rondom de Middellandse Zee.

Handige Tips voor Reizigers

Inchecken en Veiligheidscontrole

 • Inchecken: Het wordt aanbevolen om minstens twee uur voor uw vlucht aanwezig te zijn voor binnenlandse vluchten en drie uur voor internationale vluchten.
 • Veiligheidscontrole: Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de veiligheidsvoorschriften en beperkingen op vloeistoffen in uw handbagage.

Reisdocumenten

Controleer altijd de vereisten voor reisdocumenten en visa voor uw bestemming. Zorg ervoor dat uw paspoort nog minimaal zes maanden geldig is vanaf de datum van uw reis.

Reisverzekering

Overweeg om een reisverzekering af te sluiten voor extra gemoedsrust. Dit kan u beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen zoals annuleringen, medische noodgevallen en verlies van bagage.

Montpellier-Méditerranée Airport biedt een breed scala aan faciliteiten en diensten om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Door goed voorbereid te zijn en gebruik te maken van de beschikbare vervoersopties en faciliteiten, kunt u genieten van een stressvrije start van uw reis.